top of page

Pametne naprave za vaš dom - smart home

Vse naprave SonOff so namenjene nadzoru naprav preko internetne mreže kjerkoli po svetu, kjer imamo dostop. Omogočajo nadzor eno ali več naprav odvisno od stikala, možno je priključiti več različnih stikal. S pomočjo telefonske aplikacije nadzorujemo stikalo, pri nadzoru vlage in temperatuure pa tudi te podatke. Lahko si nastavimo urnik vklopa in izklopa, saj stiakal delujejo neodvisno.

 

WI-FI stikalo/vtičnica

WI-FI vtičnica ali podometno stikalo je namenjena za oddaljeni nadzor naprav, ki jih želite nadzorovati preko svojega telefona kjerkoli že ste na svetu, le da imate internetni dostop. Vtičnico preprosto vklopite v stensko vtičnico ali razdelilec, podometno stikalo pa je namenjeno stalnemu nadzoru in je nekje skrito. Montira naj vam ga strokovnjak.

Tehnični podatki:

 

Napetost: AC 100-250V, (50/60Hz)

Maks. tok: 10A

Maks priklop moč: 2200 Wat
Kontrola: Mobilna aplikacija
Povezava: Wi-Fi povezava

Kontrola linij: 1

Dimenzija: (D)88*(Š)38*(V)22mm

Barva: Bela

Brezžična frekvenca: 2.4Ghz

Delovna temp.: ﹣20℃-75℃

Podatki veljajo za vse naprave z izjemo dvojnega stikala, kjer je moč 2 x 2200W

WI-FI stikalo RF

WI-FI stikalo RF deluje kot izmenično stikalo  + daljinsko WiFi upravljanje. RF stikalo preprosto nalepimo na zid. Napajanje 12v baterija.

WI-FI stikalo dvojno

WI-FI dvojno stikalo omogoča nadzor 2 naprav (2 liniji) preko enega stikala, naprimer dveh luči v dnevni sobi ali pa pralni in sušilni stroj.

WI-FI stikalo s tipalom za temperaturo in vlago TH10/TH16

WI-FI stikalo z nadzorom temperature in vlage. Informacijo stanju pošlje na vaš telefon. Možnih je več nastavitev, tudi avtomatsko vzdrževanje temperature ali vlage s prikljopljenimi napravami. Primerno za vklop klime ali gretja v vašem vikendu, hlajenja v kleti...... Tipalo je priloženo.

Stikalo TH16 je močnejša verzija stikala, za naprave do 16A, 3500W preklopne moči.

WI-FI stikalo CH4

WI-FI stikalo je nadgradnja osnovne naprave. Omogoča nadzor 4 linij se pravi 4 naprave istočasno. Običajno se napravo vstavi v električno omarico, kar omogoča podnožje za DIN vodilo. Tako centralizirano lahko vklapljamo luči v stanovanju v času odsotnosti od doma in podobno. Priklop na 7-30V in 240V

WI-FI Stikalo a odpiranje vrat - deluje kot tipka, stikalo ali časovno stikalo.

WI-FI stilkalo za 4 veje. samostojno lahko kontroliramo vsako vejo zase v 3 načinih delovanja. primerno za odpiranje garažnih ali drugih vrat, luči, klimatskih naprav in podobno.

Upravljanje stikal je priročno z alikacijo eWeLink, ki si jo prenesete iz APP Store za IOS naprave ali iz Google Play za Android naprave in je brezplačna.

Vse naprave imajo CE certifikat in 1 leto garancije

bottom of page